Hopearannan Palvelutalo | Savonlinna

Palveluja yksilöllisten tarpeiden mukaan

Jokaiselle asukkaallemme kuuluvat hoiva- ja kuntoutus- sekä ateria- ja siivouspalvelut. Hoitohenkilökuntamme on paikalla läpi vuorokauden.

Oman näköistä elämää Palvelutalo Hopearanta, Savonlinna

Oman näköistä elämää

Tuemme asukkaidemme mahdollisuuksia oman näköiseen elämään. Asukkaat voivat viettää aikaa oman kodin rauhassa, kutsua vieraita, järjestää juhlia ja osallistua päivittäiseen monipuoliseen ohjelmaan. Lukutuokiot, hartaushetket ja musiikkiesitykset kuuluvat myös arkeemme.

Palvelutalo Hopearanta henkilökunta

Tukena osaava henkilökunta

Asukkaidemme hyvinvoinnista, terveydestä ja viihtyvyydestä huolehtii moniammatillinen, kokenut ja osaava henkilökuntamme. Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen ja voimavaralähtöiseen hoivatyöhön.

Asuminen palvelutalossa

Hopearannan Palvelutalo kutsuu Sinua asumaan omaan kotiin Olavinlinnan ja Saimaan läheisyyteen – nauttien monipuolisista ja laadukkaista palveluista!

Kysy viihtyisiä ja kodikkaita asuntoja

Vapaiden asuntojen tilanne vaihtelee. Kysy lisätietoja palvelutalovastaava Marja Turtiainen 040 747 3486 tai lähetä meille viesti!

Vierailut läheisen luona

Varsinaista vierailuaikaa meillä ei ole, mutta toivomme vierailujen ajoittuvan iltapäivälle. Muistattehan, että vierailulle tullaan vain terveenä. Vierailusta voitte ilmoittaa halutessanne henkilökunnalle etukäteen.

Tule meille työkaveriksi!

Meillä on lähihoitajille töitä !

Tule mukaan työskentelemään kehittyvään työyhteisöön kaupungin parhaalle paikalle, Hopearannan palvelutaloon. Arvostamme läsnäolevaa ja arvokasta kohtaamista asukastyössä. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi.  Haluamme tehdä jokaisesta päivästä asukkaillemme merkityksellisen ja lähihoitajana työskentelet osana moniammatillista tiimiä asukkaiden laadukkaan ja turvallisen hoidon varmistamiseksi. Sinulla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ja voimassa oleva rekisteröinti sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä. Paikat ovat vakituisia ja ne täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kysy tarkemmin vastaava sairaanhoitaja Taina Malmstedt p. 044 449 6014 tai toimitusjohtaja Maarit Padatsu p. 050 555 3055. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla taina.malmstedt@hopearanta.fi tai maarit.padatsu@hopearanta.fi

Edelläkävijyyttä vuodesta 1898

Hopearanta Oy:n omistaja on 100 % suomalainen ja paikallinen yhdistys Savonlinnan Hopearanta ry.