SALO-HILL OY

palveleva konepaja Salossa

Ota yhteyttä

Sorvaukset ja koneistukset metallinkovalla osaamisella

Ota yhteyttä

Modernit koneet ja ohjelmistot mahdollistavat mittatarkan tuotevalmistuksen

Ota yhteyttä

3D-koneistukset asiakkaan suunnitelmien pohjalta

Ota yhteyttä

Salo-Hill Oy on vuonna 2004 perustettu, sorvauksiin ja koneistuksiin erikoistunut konepaja Salon Muurlassa. Toimipisteessämme Ruusulehdossa tehdään monenlaiset koneistukset aina profiileista ja osista pulttien ruuvien, tappien ja monien muiden kappaleiden sorvauksiin. Työstämme alumiinia, teräksiä, teknisiä muoveja, messinkiä sekä kuparia. Asiakkaitamme ovat pääasiassa elektroniikka- ja mekaniikka-alan yritykset, joita palvelemme sopimusvalmistuksissa.

Metallinkovaa ammattitaitoa ja täsmällisiä toimituksia

Ala on nopeatempoinen ja alihankkijoilta odotetaan joustavuutta sekä laatutietoisuutta. Vastaamme näihin haasteisiin asiakkailta saamamme positiivisen palautteen motivoimina. Yrityksemme toiminta perustuu vankkaan alan osaamiseen, asiakaslähtöiseen palveluasenteeseen sekä täsmällisiin toimitusaikoihin. Meiltä onnistuvat niin kymmenien tuhansien kappaleiden erät kuin muutaman kappaleen sarjatkin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palvelut

Koneistukset ja sorvaukset tehdään pajallamme vuosien kokemuksella. Käytössämme ovat modernit koneet ja työtä tehostavat ohjelmistot.


Sorvaukset: mutterit, akselit, holkit ja monet muut tuotteet mittatarkalla lopputuloksella, aina kymmenien tuhansien kappaleiden sarjoista muutamiin kappaleisiin.

Koneistukset: CNC-koneistuksilla valmistuvat vaativatkin toteutukset asiakkaan suunnitelmien mukaan.
2D- ja 3D-koneistus: käytössä olevilla ohjelmistoilla tehdään mallinnukset, joilla saadaan pohja erityisen tarkkaan tuotevalmistukseen.

Suunnittelu: meillä voit asioida ilman piirustuksiakin, suunnittelupalvelumme on tarvittaessa apunasi.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.